top of page
Future proof 2 thin.png
Dandelion Parachute Seed

"Alleen kun je niets je moet het samen doen"

                     - Johan Cruijff -

De toekomst van jouw kind

Op dit moment hebben zowel kinderen als opvoeders ouders/verzorgers te maken met veel verschillende soorten uitdagingen, die om extra ondersteuning en aandacht vragen. Kinderen zijn en hebben de toekomst, dat is waar ik graag in investeer als mens en professional.
 
Het is mijn kracht en missie om hierin te ondersteunen en oplossingen te bieden. Ik kijk naar het gedrag van jouw kind en jullie gezinssysteem, vanuit een neutrale blik, om te zien wat je zelf moeilijk kunt zien wanneer je er midden in zit. Ik begeleid vanuit resultaatgerichtheid, verbinding en vertrouwen. Systemisch werken vormt daarin de basis. 

Future_Proof-83.jpg
Future_Proof-7-correctie.jpg

Kinder Coaching

Wanneer je kind niet lekker in zijn of haar vel zit en je samen moeilijk tot een oplossing komt, geeft het enorm veel lucht wanneer er iemand een stukje met je oploopt en meekijkt.

 

Ik spring in wanneer kinderen vastlopen op school, in het gezin of in andere sociale activiteiten. Denk aan: het slachtoffer zijn van pesten, moeite hebben met het vinden van aansluiting met leeftijdsgenootjes, plotselinge gedragsverandering, verdriet door verlies, een (dreigende) scheiding.

Jongeren Coaching

De pubertijd is alles behalve makkelijk. Jongeren maken diverse lichamelijke en geestelijke veranderingen mee, gaan op ontdekkingstocht naar zichzelf en proberen los te komen van de ouder(s). Dit zorgt vaak voor lastige situaties, zoals ruzie, elkaar niet begrijpen of steeds minder thuis of samen willen zijn. 

Een groot gedeelte van de ontdekkingstocht van jouw kind is normaal. Denk aan vragen zoals bij welke vrienden ze willen horen, wat hun kleding- en muziekstijl is en wat verliefdheid is. Toch kan het zijn dat je er samen niet helemaal uitkomt.

Future_Proof-37_edited_edited.png
Future_Proof-63-correctie_edited.jpg

Ouder(s) Coaching

Het opvoeden en begeleiden van je kind(eren) is al een uitdagende klus zonder hobbels en bobbels, laat staan als het thuis om wat voor reden even niet lekker loopt. Naast de verantwoordelijkheid van het ouderschap vraagt het leven je om meerdere ballen in de lucht te houden. Soms wordt het dan gewoon even te veel en merk je steeds vaker niet de ouder te zijn die je zou  willen zijn. Vaak heb je dan gewoon even te veel op je bord en helpt het om een neutrale partij even met je mee te laten kijken.

bottom of page