top of page
Kleine Groene Planten

"Heb de moed om imperfect te zijn"
 - Brene Brown -

Over mij:

DW&M-19_edited-min.jpg

            Wendy van der Toorn
verbinding | vertrouwen | resultaat
           
waarden die centraal staan in mijn aanpak als coach

Naast mijn professionele achtergrond en de passie die ik heb voor het begeleiden van kinderen, breng ik ook mijn ervaringsdeskundigheid mee in mijn werk als coach. Als kind van gescheiden ouders en bonusmoeder van drie kinderen, weet ik hoe belangrijk het is dat, wanneer er spanningen en disbalans zijn binnen een gezin, er aandacht uitgaat naar alle partijen. Dat maakt dat mijn praktijk zowel gericht is op het kind, de jongeren, de ouder(s) en het gezin als systeem.

Mijn loopbaan is zonder twijfel kleurrijk en afwisselend te noemen. Ik heb veel geleerd en neergezet vanuit verschillende invalshoeken, vakgebieden en opleidingen. Van skilerares in Oostenrijk tot verander- en opleidingsmanager bij KLM. Het ontwikkelen en coachen van zowel kinderen als volwassenen vormen hierin de rode draad en zijn altijd mijn stip op de horizon geweest. Kinderen zijn en hebben de toekomst, dat is waar ik graag in investeer als mens en als professional.

 

Op dit moment hebben zowel kinderen als opvoeders te maken met veel verschillende soorten uitdagingen. Het is mijn kracht en missie om hierin te ondersteunen en oplossingen te bieden. Ik begeleid vanuit resultaatgerichtheid, verbinding en vertrouwen. ​​ Ik kijk naar het gedrag van het kind en het gezinssysteem waarbinnen het kind opgroeit, vanuit een neutrale blik, om te zien wat je zelf moeilijk kunt zien, wanneer je er midden in zit. Systemisch werken vormt daarin de basis. 

 

Voor mijn loopbaan verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn profiel Wendy van der Toorn | LinkedIn. De basis van mijn praktijk rust op de onderstaande opleidingsachtergrond: ​​

·       Familieopstellingen jongeren en kinderen Ingrid Dykstra Academie

·       Systemic Healing I Coaching

·       Gecertificeerd Rots en Water trainer

·       Pabo 

·       Trainers en Coaching opleiding aan de Academie voor Innovatief trainen

·       Gecertificeerd Disc Trainer en Coach 

        Post HBO kinder- en jongerencoach opleiding bij de Goudeerlijk academie

Naast mijn eigen praktijk begeleid ik ook medewerkers binnen organistaties, coach ik teams en begeleid ik organisatieveranderingen. Nieuwsgierig naar wat ik doe binnen bedrijven neem dan een kijkje op mijn website: www.wendyvandertoorn.nl

bottom of page