top of page

" Positieve feedback is het ontbijt van kampioenen"                                

Wat cliënten zeggen over mij als Coach en Team coach in de zakelijke omgeving.
Hoewel het gaat over cliënten in de zakelijke omgeving. Vind ik het belangrijk om deze reviews te delen omdat ik mijn jarenlange ervaring als coach, team coach, facilitator en veranderaar ook meeneem in mijn kindercoachings praktijk. En het een indruk geeft van mijn aanpak en de resultaten die ik bereikt heb.

Wat een bijzondere ervaring. Visualiseren en voelen wat zich mentaal afspeelt en mij parte speelde. Het heeft mij zoveel inzicht gebracht. Hierdoor merkte ik, als een knop die omgezet werd, verandering in mijn leven. Het gaf mij gelijk mijn mentale vrijheid en rust terug. Ik heb mijn leven weer in eigen hand, wordt niet meer geleefd. Daar ben ik heel dankbaar voor!

Daphne (moeder van 2 kinderen)

Wendy creëert met haar warme en kalme uitstralingen een omgeving waarin alles kan en gezegd mag worden. Van begin af aan vertrouwde ik haar volledig. Ik heb haar ervaren als inlevend en doortastend. Ze weet op een hele prettige manier snel de pijnpunten naar de oppervlakte te brengen zonder dat het bedreigend voelt. Ze durft ook haar eigen kwetsbaarheden te tonen en is continue op zoek naar manieren zichzelf in haar rol te verbeteren. Ze heeft me laten denken en voelen en mij zover gekregen dat ik stappen heb gezet die ik spannend vond maar nodig waren om verder te komen op mijn pad. Ik ben heel dankbaar voor de gesprekken en de steun die ik van haar heb gekregen. Ik gun iedereen Wendy als Coach.

Laura van der Wel 

Ik heb Wendy als een warme en hartelijke persoon leren kennen. Gedreven, integer en met een groot empathisch hart. Mede door haar intuïtieve en verbindende vermogens weet zij anderen te raken en in beweging te brengen. Bijzondere en pure eigenschappen waardoor Wendy de juiste interventies kan plegen om patronen te doorbreken. Dit zowel voor persoonlijke coaching, team coaching als wel in het begeleiden van change en transformatie trajecten. De sessies die zij bijvoorbeeld met onze teams hield, zorgde voor meer begrip onderling. Onze teams werken weer als een eenheid op een nieuwe manier van (samen)werken.

 

Hans Rietman

Wendy is een hele fijne team coach die – met haar warme persoonlijkheid en natuurlijk inzicht in het karakter van mensen – een veilige ruimte creëert om echte gesprekken te voeren en zo een team kan activeren om de samenwerking te verbeteren.

Rendel Verstegen

Wendy heeft ons als team coach enorm helpen ontwikkelen in onze samenwerking. Ze creeerde een veilige sfeer waarin wij elkaar konden vinden en vertrouwen. Wendy weet als geen ander hoe zij verborgen conflicten naar boven kan halen en hoe wij dit op een veilige manier met elkaar konden bespreken. Na de teamsessies liepen wij als een sterker en hechter team naar buiten en is onze samenwerking enorm verbeterd.

Felice Woudstra

Ik heb zowel direct met Wendy samengewerkt bij organisatieveranderingen binnen KLM als Wendy mogen meemaken als begeleider en coach binnen een aantal teams waar ik werkzaam was.

Deze samenwerking was altijd ontzettend prettig en oprecht. Wat ik het meest waardeerde was Wendy’s capaciteit om zich in mensen te verplaatsen. Die capaciteit gebruikt ze om mensen in een actieve modus te krijgen en hierdoor ook mee te krijgen in veranderingen. Dit waren zowel gedragsveranderingen op persoonsniveau als veranderingen waarbij grotere groepen mensen in beweging moesten komen.

 

Thom van Widdershoven

Wat geeft Wendy een positive energie om mee samen te werken. Wendy weet perfect de balans te vinden tussen mens en resultaat. Ze voelt wat er speelt in een organisaties geeft mensen het vertrouwen om dit richting haar uit te spreken om zo samen tot oplossingen te komen en ontwikkeling van mens en organisatie te bewerkstelligen. Ze heeft bewezen een verandering te kunnen doorleven met Management en teams en gebruikt daar haar krachten voor. Ook snapt zij hoe ze de kwaliteiten van de mensen om haar heen kan inzetten. Wendy is een fijn mens!

Martine Eisinga

bottom of page